Η Εταιρεία

Η εταιρία Φρουτεμπορική Κατερίνης δραστηριοποιείται στην εμπορία και διανομή Ελληνικών φρούτων και λαχανικών και παρέχει υψηλές υπηρεσίες τόσο Πανελλαδικά όσο και Πανευρωπαϊκά.

Το 1970 ο Παναγιώτης Βασιλειάδης ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στην πώληση αγροτικών προϊόντων. Από το 1982 κάνει επέκταση της εταιρίας ανοίγοντας 1 κατάστημα χονδρικής Ελληνικών φρούτων και λαχανικών στην Κατερίνη καθώς και στην συνέχεια 2 καταστημάτων στην κεντρική λαχαναγορά Θεσσαλονίκης.

Διαθέτει μονάδα συσκευασίας για πορτοκάλια, μανταρίνια και κάστανα.

Η εταιρία Φρουτεμπορική Κατερίνης διαθέτει στόλο από 9 αυτοκίνητα-ψυγεία για ταχύτατη μεταφορά με ασφάλεια και εγγυάται άριστη ποιότητα αποθήκευσης και παράδοσης στους πελάτες της.

Διακινεί πανελλαδικά και πανευρωπαϊκά Ελληνικά καρπούζια, βερίκοκα, φράουλες, κεράσια, πεπόνια, κάστανα , κλεμεντίνες, σουλτανίνα Κορίνθου, ντομάτες, πιπεριές και μελιτζάνες.

Παρέχει την υψηλότερη ποιότητα στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Στόχος της εταιρίας είναι να στεκόμαστε δίπλα στους πελάτες μας με φρέσκα προϊόντα με κύριο μέλημα την απόλυτη ικανοποίηση του τελικού καταναλωτή.

  • Υπεύθυνος Καταστημάτων Θεσσαλονίκης

Κωνσταντίνος Καραγιάννης

2310766138   κιν. 6974555632

 

  • Υπεύθυνη Καταστήματος Κατερίνης

Κική Βασιλειάδου

2351036141  κιν. 697455635